Стаята с пианото

Цена на вечер за стаята:

25 евро или 50 лева

Къщата за гости се състои от три спални, две бани, две тераси, трапезария и кухня

Стаята с пианото предоставя директен достъп до голямата тераса, която е с изглед към парка. На нея можете да се насладите на вкусна закуска или просто да се полюбувате на хубавото време в компанията на интригуваща книга. Стаята е напълно обзаведена с голямо двойно легло, гардероб, телевизор, климатик, удобен диван и зашеместяващо дървено и полирано пиано. Стаята е идеален избор за двама човека и може да бъде наета самостоятелно, като получавате и свободен достъп до банята, трапезарията и кухнята.

Стаята с балкона 

Стаята с две единични легла

Втората спалня с двойно легло е пряко свързана с терасата, която гледа към задния двор на къщата за гости – на нея можете да се насладите на сутрешното слънце с чаша кафе или чай. Стаята е напълно обзаведена с двойно легло, гардероб, телевизор и бюро. Стаята може да бъде наета самостоятелно с включен достъп до банята, трапезарията и кухнята. 

Третата спалня е нашата красива стая с две единични легла – идеално място за семейства с деца или приятелска компания. Стаята е напълно обзаведена с две единични легла, гардероб, телевизор и бюро. Тя може да бъде наета самостоятелно и включва достъп до банята, трапезарията и кухнята. 

Цена на вечер за стаята:

25 евро или 50 лева

Цена на вечер за стаята:

25 евро или 50 лева

Стаи и удобства

 

info@banyaholiday.com    +44-775-659-1999

                                          +359 877-035-818

КОНТАКТИ

 

info@banyaholiday.com

Tel: +44 775 659 1999

Tel: +359 877 035 818

АДРЕС

 

ул. Банска 4

гр. Баня 4360,

България

НАМЕРЕТЕ НИ В
  • Instagram - White Circle
  • TripAdvisor - White Circle
  • Facebook Clean
Къща за гости “Мери”

Цялата къща за гости

Къщата може да бъде наета цялостно, което включва свободен достъп до всички стаи и удобства. Максималното време за наемане и престой е две седмици, като цената може да варира в зависимост от сезона. Кухнята е напълно обзаведена с готварска печка, микровълнова, пералня, хладилник с фризер, като същевременно имате на разположение и всички кухненски прибори, необходими за Вашия престой. Къщата е с капацитет на настаняване от 6 души, но при наличие на по-голям брой гости, допълнителни сгъваеми легла могат да бъдат предоставени.

Цена на вечер за цялата къща:

50 евро или 100 лева

Забележка: При резервация се изисква 50 евро (100 лева) допълнителен депозит за гарантиране на имуществото, който ще Ви бъде възстановен при напускане.

© 2018